OM OSS

Helena Larsson Häger

Ägare & Frisör

Helena är den som äger och driver Salong Martina sedan juli 2020. Med frisördrömmar sedan barnsben har den stora drömmen blivit till verklighet, men först i vuxen ålder. Helena gick sin frisörutbildning på Svenska Frisörskolan i Solna 2017 och har sedan hon blev färdig med utbildningen jobbat på heltid som frisör, först som lärling och sedan 2019 som färdig frisör med gesällbrev.

Det som Helena brinner för är hennes kunder och att kunderna ska känna att de får en underbar stund i frisörstolen och gå ut från salongen med ett leende på läpparna. 

Att få se en kunds frisyr växa fram från grunden med både färg och form är något speciellt.


 


Therese Tedensjö

Frisör & Hyrstol

Therese är utbildad frisör med frisörlicens och gesällbrev som jobbat från start och hyr stol på salongen. Hon gick sin frisörutbildning på Proffs & Lärling i Hackefors/Linköping 2012

Therese är uppvuxen och bor i Ljungsbro med sin lilla familj som består av två små killar.Ida Häger

Frisör & Elev

Ida är vår lärling på salongen. Hon har gjort och klarat sitt delprov och med detta även fått sin frisörlicens vilket garanterar att hon gjort sin utbildning enligt Frisörföretagarnas rekommendationer. 

Du träffar Ida på salongen tre dagar i veckan och är välkommen att boka tid hos henne och stötta Ida på hennes väg mot färdig frisör med gesällbrev.

Ida är dotter till Helena och bor som Helena på landet i Björkeberg.


Zingo

Salongsmaskot

Zingo är salongens maskot och brukar vara med på salongen när Helena jobbar. Zingo är en cockerpoo som älskar alla som pratar med honom. Favorit sysselsättningen förutom att leka, är att bara ligga och slappa någonstans i närheten av matte. 

Är du allergisk eller av någon anledning rädd för hundar tar vi givetvis undan honom när du kommer till oss, säg bara till när du kommer eller i din bokning.